Dobar početak natjecateljske sezone

Članovi Taekwondo kluba Dugo Selo nastupili su na M 2 – međunarodnom turniru u taekwondou koji je u organizaciji TKD Rugvica održan u Vrbovcu. Na turniru je nastupilo 620 natjecatelja iz 8 zemalja i 61 taekwondo kluba.

TKD Dugo Selo nastupio je sa 8 natjecatelja; Marin Orlović, Lea Grubišić, Karla Krsnik, Mateo Matijaš , Paula Brekalo, Bruno Hrnkaš, Karlo Birt i Vito Stjepan Čavar.

Zlatne medalje osvojili su Marin Orlović – junior, i Lea Grubišić- mlađa kadetkinja, dok su  Karla Krsnik –  seniorka i Mateo Matijaš – mlađi kadet osvojili srebrne medalje.

Trener Taekwondo kluba Hong Seung Ki nada se još boljim rezultatima, a njegov optimizam potkrijepljen je činjenicom  da će od sredine  veljače Taekwondo klub Dugo Selo dobiti   još jedan prostor za trening. Prostor će Taekwondo klubu sponzorirati naš sugrađanin gosp.  Damir Puž.

Dobivanjem novog prostora omogućiti će se više termina za naše natjecatelje, a izbjeći ćemo i kasne treninge za juniore i seniore koji su zbog velikog broja grupa , započinjali tek u 21,00 sat, što je bilo neprihvatljivo za sve studente i srednjoškolce, jer su treninzi  završavali tek u 23,00 sata .

Trener Hong se nada da će se unutarnji prostor nove dvorane također urediti uz pomoć sponzora na  dobrobit dugoselskog taekwondoa i sporta uopće.

JKB