Marin Orlović, Ivan Drmić, Paula Brekalo i Mia Vernik dobili priznanje kao sportske nade

dodjela nagrada za sportaše za 2014.

U Gradskoj sportskoj dvorani održano je tradicionalno proglašenje  najboljih u sportu grada Dugog Sela za 2014.godinu.  U prisutnosti brojnih sportaša i sportašica, trenera, roditelja, sportskih i gradskih dužnosnika te ostalih gostiju, za najbolje u sportu za 2014. proglašeni su: Josipa Mamić iz ŽRK Dugo Selo 55´ i Hrvoje Čižmek iz Auto moto kluba Dugo Selo, koji je ujedno proglašen i najboljim klubom u Dugom Selu u 2014., a u ženskoj konkurenciji najboljim klubom proglašen je Ženski rukometni klub Dugo Selo.

Naši članovi Marin Orlović, Ivan Drmić, Paula Brekalo i Mia Vernik dobili su priznanje kao sportske nade iako su svi bili i nominirani  za najboljeg sportaša po godištima.

Svima su dodijeljena priznanja poticaj za još bolji rad, a uz želju i volju za uspjehom, ni rezultati neće izostati.

Čestitke našim sportskin nadama!

Uspješan nastup kickovaca na M-2

IMG_20150214_101154

Kickovci osvojili 2.mjesto ekipno

    Na međunarodnom turniru M-2 u organizaciji Taekwondo kluba Rugvica održnom u Vrbovcu 14.2.2015. nastupilo je 5 kickovaca i 6 boraca. Najbolji rezultat postigli su kickovci osvojivši ekipno 2. mjesto. Zlatne medalje  osvojili su Anamarija Kojić i Vito Stjepan Čavar, srebro su osvojili Niko Hrnkaš i Melani Mihalić, a broncu Luka Batur. Najuspiješnija u borbama bila je Lea Grubišić u kategoriji mlađih kadetkinja do 39 kg osvojivši zlatnu medalju. Brončanu medalju u kategoriji mlađih kadeta do 36 kg osvojio je Martin Kušter.

Dragi članovi, roditelji i prijatelji Taekwondo kluba Dugo Selo

Nakon dugo vremena obnovljena je web stranica Taekwondo kluba Dugo Selo (www.tkd-dugoselo.hr).
Nastojat ćemo biti ažurni, aktualni i zanimljivi. Sve vas pozivamo na suradnju jer želimo da stranica bude bogatija i zanimljivija  uz vaše fotografije, pitanja, prijedloge itd.
Započela je i nova natjecateljska sezona i prvi ispit naše natjecatelje očekuje ove subote, 14. veljače, 2015. godine  na velikom Međunarodnom turniru “M2-2015. KICK“ koji će se održati u sportskoj dvorani u Vrbovcu. Organizator turnira je Taekwondo klub Rugvica.
Na turnir se prijavilo preko 550  natjecatelja iz  8 zemalja , što je garancija kvalitetnog taekwondoa.
Pozivamo sve naše članove da svakako dođu na turnir bodriti naše natjecatelje, ali i učiti i uživati u borbama najboljih. Turnir započinje u 9,15  sati svečanim otvaranjem, a prijepodne su na programu borbe mlađih kadeta i naši najmlađi kikovci.
Od naših natjecatelja na M 2 će nastupiti:
1. Marin Orlović, J-59
2. Katarina Drmić, J-55
3. Martin Kušter, MK-36
4. Lea Grubišić,  MK-39
5. Bruno Hrnkaš,  MK- 30
6. Ivo Vernik,  MK- 33
7. KIKOVCI;  Vito Stjepan Čavar, Luka Batur, Niko Hrnkaš, Anamarija Kojić, Melani Mihalić.
Želimo im mnogo uspjeha i da nam se svi vrate bez povreda.  Sretno!