USPJEŠNI LIMAČI NA BISTRA OPENU

U nedjelju 17.4. sudjelovali smo na međunarodno natjecanju Bistra open koji je ujedno bio i kvalifikacijski turnir za juniore i juniorke. Na natjecanju je bilo oko 700 natjecatelja iz 41 kluba i 5 zemalja.
Najuspješniji su ovoga puta bili limači.
U borbama su medalje osvojili: Niko Hrnkaš ( -20kg) zlato, Dorijan Dedić ( -47kg ) srebro, a Rene Misović ( -33kg ) broncu.
U disciplini kick Damjan Dedić je osvojio srebro.
Matej Mihalic je u kategoriji kadeta do -33kg osvojio broncu.
U kategoriji mlađih kateda i kadetkinja srebro u kategorjiji do 47kg osvojila je Lea Grubišić, a broncu u kategoriji do 36kg Mario Ilija Prkić.
Čestitke našim malim i velikim borcima! Već sljedeći vikend nas čeka još natjecanja pa im želimo puno sreće!!

BRONČANE NA DRŽAVNOM PRVENSTVU U FORMAMA I 4. CROATIA OPEN POOMSAE

Jučer 10.4. u Zaprešiću naše seniorke Paula Krsnik, Janja Bambić i Jerneja Bambić nastupile su na 4. Croatia openu u formama koji je za hrvatske taekwondoaše ujedno bio i državno prvenstvo.
Sudjelovalo je 349 sportaša iz 41 kluba.
Paula, Janja i Jerneja nastupile su u kategoriji seniorki – ženski tim od 1. DANA i više i unatoč dobroj konkurenciji osvojile su broncu.
Treba napomenuti da je ovo prva državna medalja u formama u povijesti našega kluba.
Svaka čast curama!!! ??

USPJEŠNI NA PLEMENITOM TURNIRU ZAPREŠIĆA!

U subotu 2.4. nastupili smo u dvorani Sutinska vrela na 10. Plemenitom turniru Zaprešić.
Najuspješnija bila je naša seniorka -62kg Paula Krsnik osvojivši zlato. A osim što je Tkd Dugo Selo osvojio 3.mjesto ekipno u konkurenciji seniora i seniorki, naša Paula proglašena je i najboljom seniorkom turnira.
Još jedno zlato u borbama osvojila je mlađa kadetkinja -47kg Lea Grubišić.
Bronce su osvojili Paula Brekalo ( juniroka -63kg) i David Pakšec ( limach +30kg).
U kategoriji kicka najbolji je bio Rene Misović osvojivši zlato, a srebro je osvojio Dorijan Dedić.
Čestitke našim sportašima!!!

M. Orlović, P. Krsnik, M. Matijaš i L. Grubišić – prvaci Zagrebačke županije u taekwondou

Na 10. prvenstvu Zagrebačke  županije održanom 5. ožujka u Šenkovcu, Taekwondo klub Dugo Selo osvojio je četiri prva mjesta i to Marin Orlović-  junior, Paula Krsnik – seniorka, Mateo Matijaš- mlađi kadet i Lea Grubišić- mlađa kadetkinja.

Srebrnim medaljama okitili su se Anto Ćurić- senior, Katarina drmić- seniorka, Bruno Hrnkaš- mlađi kadet, Karlo Birt- mlađi kadet, Viktorija Lozić- u formama i Ženski team u formama- ( Bambić, Krsnik, Bambić).

Brončane medalje u formama pojedinačno osvojile su Ivana Lozić, Janja Bambić i Pauka Krsnik.

U ekipnom poretku seniorska ekipa Taekwondo kluba Dugo selo osvojila je 3. mjesto.

Na  10.  županijskom prvenstvu nastupilo je 12 klubova i 200 natjecatelja iz Zagrebačke županije.

JKB

Dobar početak natjecateljske sezone

Članovi Taekwondo kluba Dugo Selo nastupili su na M 2 – međunarodnom turniru u taekwondou koji je u organizaciji TKD Rugvica održan u Vrbovcu. Na turniru je nastupilo 620 natjecatelja iz 8 zemalja i 61 taekwondo kluba.

TKD Dugo Selo nastupio je sa 8 natjecatelja; Marin Orlović, Lea Grubišić, Karla Krsnik, Mateo Matijaš , Paula Brekalo, Bruno Hrnkaš, Karlo Birt i Vito Stjepan Čavar.

Zlatne medalje osvojili su Marin Orlović – junior, i Lea Grubišić- mlađa kadetkinja, dok su  Karla Krsnik –  seniorka i Mateo Matijaš – mlađi kadet osvojili srebrne medalje.

Trener Taekwondo kluba Hong Seung Ki nada se još boljim rezultatima, a njegov optimizam potkrijepljen je činjenicom  da će od sredine  veljače Taekwondo klub Dugo Selo dobiti   još jedan prostor za trening. Prostor će Taekwondo klubu sponzorirati naš sugrađanin gosp.  Damir Puž.

Dobivanjem novog prostora omogućiti će se više termina za naše natjecatelje, a izbjeći ćemo i kasne treninge za juniore i seniore koji su zbog velikog broja grupa , započinjali tek u 21,00 sat, što je bilo neprihvatljivo za sve studente i srednjoškolce, jer su treninzi  završavali tek u 23,00 sata .

Trener Hong se nada da će se unutarnji prostor nove dvorane također urediti uz pomoć sponzora na  dobrobit dugoselskog taekwondoa i sporta uopće.

JKB

USPJEŠAN NASTUP TKD DUGO SELO NA JASTREB OPENU

 

U  organizaciji Taekwondo kluba Jastreb  održan je tradicionalni humanitarni turnir „LEE KWANGBAE JASTREB CUP i 17. JASTREB LIMAĆ OPEN“. Na turniru  je nastupilo 1 030 natjecatelja iz osam država i 88 klubova. Turnir je održan pod pokroviteljstvom gradonačelnika grada Zagreba Milana Bandića, a turnir je otvorila predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović.

Jastrebov turnir je najveće međunarodno humanitarno natjecanje u taekwondou  za djecu i mlade, a ove godine održan je u čast 70. rođendana Grandmastera Lee KwangBaea, 9. DAN, korejskog instruktora Svjetske taekwondo federacije, te povodom 40. obljetnice njegovog djelovanja u Europi i Hrvatskoj.

Dugoselci su se s turnira vratili s pregršt medalja . Zlatne medalje osvojili  su Lea Grubišić ( mlađa kadetkinja- 43), Paula Brekalo ( kadetkinja- 59), Niko Hrnkaš ((limach – 18) , Mario Ilija Prkić ( limach-36).

Srebrnu medalje osvojio je  Jure Čale u kicku ,a brončane medalje osvojili su ; Karla Krsnik( seniorka- 67), Marin Orlović( junior- 63), David Pakšec ( limach-27), Nina Jadanec ( limach- 33) i Srećko Zdunić u kicku.

Uspješan nastup Taekwondo kluba Dugo Selo u Vukovaru

 

Karla Krsnik proglašena najboljom seniorkom turnira

U Vukovaru je u subotu , 21. studenog održan  taekwondo  turnir „Vukovar Open- 2. Korea ambasador kup“ na kojem je nastupio 241 natjecatelj/ca  iz 32 taekwondo kluba. Turnir je posvećen svim hrvatskim braniteljima  i civilima stradalim u obrani Vukovara 1991. god. te su ga  zbog toga svi natjecatelji i posjetitelji doživjeli vrlo emotivno.

Dugoselski taekwondo klub na turniru je ostvario najbolji ovogodišnji rezultat. Na turniru je nastupilo petero natjecatelja od kojih su zlatne medalje osvojili Karla Krsnik- seniorka 62 kg, , Bruno Hrnkaš – mlađi kadet do 30 kg,  i Lea  Grubišić mlađa kadetkinja -43 kg. Mateo Matijaš osvojio je brončanu medalju u kategoriji mlađih kadeta do 47 kg, a Niko Hrnkaš osvojio je brončanu medalju u kickovima.

Karla Krsnik je borbenošću i dobrom tehnikom zasluženo proglašena najboljom seniorkom turnira.

JKB

OBAVIJEST!!

OD DANAS 10.11 VRTIĆANCI TRENIRAJU U DVA TERMINA.

UTORAK I ČETVRTAK : 1.GRUPA 17.30
2.GRUPA 18.15
Radi puno članova u dosadašnjoj jednoj grupi i s obzirom na njihovu dob, morali smo grupu prepoloviti.
Hvala na razumijevanju!!

 

 

 

Vijesti iz listopada!!

Vijesti iz listopada!!

KARLA KRSNIK OSVOJILA ZLATO NA KUPU NOVE GRADIŠKE

24.10. održan je 4. Kup Nove Gradiške na kojem je nastupilo 157 natjecatelja. Karla je bila jedina predstavnica našeg kluba.
Pobijedivši dvije borbe osvojila je zlato u kategoriji seniorki do 67kg.
Karli je ovo bilo prvo natjecanje nakon teže ozljede koljena i dokazala je da se uspješno oporavila i da je spremna za nove pobjede! 

6 MEDALJA SA LIVNO OPENA

U Livnu je 17.10 održan međunarodni turnir Livno open.
Natjecanju je prisustvovalo oko 330 natjecatelja iz nekoliko zemalja. iz našeg kluba ih je nastupilo sedmero.
Marin Orlović (junior -59kg ) i Teo Baumgartner ( junior-68kg ) osvojili su srebro.
Bruno Hrnkaš (ml.kadet -30kg), Lea Grubišić (ml.kadetkinja -43kg), Paula Brekalo ( kadetkinja +59kg ) i Anto Ćurić (junior +78kg ) osvojili su broncu.

KONDOR OPEN

U subotu 3.10.2015. održan je u Podsusedu međunarodni turnir Kondor open na kojem je nastupilo 500tinjak natjecatelja.

U kategoriji juniora i juniorki nastupili su i svi osvojili BRONCU: Marin Orlović ( -59 kg), Teo Baumgartner ( -68kg ) i Katarina Drmić ( -55kg ).
U kategoriji kadetkinja nastupila je Paula Brekalo (+59 kg ) i osvojila SREBRO.
od mlađih kadaeta nastupili su Bruno Hrnkaš 8 -30KG ) i Lea ( -43KG )Grubišić.

 

OBAVIJEST O POČETKU TRENINGA

Dragi naši sadašnji i budući članovi,

treninzi za sve dobne skupine počinju 7.9.2015. po starom rasporedu.

Pa tako odmah ujutro u 9 i popodne u 18 sati kreću rekreativci ( 50+) sa vježbanjem kod trenerice Jerneje Bambić.

U 19 sati počinje 1.grupa početnika kod trenerice Janje Bambić.

Kod trenera Honga u 21.30 počinju treninzi starijih natjecatelja ( kadeti, juniori i seniori ).

U utorak 8.9. počinje sa treningom grupa vrtićanaca u 18 sati i u 20 sati grupa mlađih natjecatelja.

Također svi zainteresirani za taekwondo mogu se javiti našim trenerima na brojeve telefona:

Seung ki Hong 0981705753   Janja Bambić 0997873394 Jerneja Bambić 0997873392